بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی

بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی

فرمت فایل:word تعدادصفحات:9 صفحه خلاصه: کنسانتره پروتئین ماهی (FPC) پودری است به رنگ شیری یا سفید مایل به خاکستری ، با ارزش تغذیه‌ای فراوان که در بسیاری از کشورها به منظور مصارف انسانی در شرایطی کاملاً بهداشتی به طرق مختلف از انواع ماهیان خوراکی تهیه می‌شود. درصد پروتئین این فرآورده در مقایسه با ماهی اولیه بسیار بالاتر بوده و از لحاظ اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و لیزین و همچنین برخی مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر بسیار غنی است. بنابراین افزودن مقادیر کنترل شده FPC ...

بررسی ویژگیهای میکروبی و فیزیک و کنستنانترهشیمیایی کنسانتره پروتئین ماهی,بررسی,ویژگیهای,میکروبی,فیزیک,,کنستنانترهشیمیایی,کنسانتره,پروتئین,ماهی,
فایل ورد درس پژوهی علوم تجربی پایه سوم ابتدایی درس انرژی
دانلود پاورپوینت کارآفرینی و روانشناسی – ۷۱
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.